Начин на доставка

КАК ДА ПОРЪЧАМ?


За да поръчате продукти през уеб сайта, щракнете върху продукта, който сте избрали. Това ще Ви отведе в страницата за преглед на продукта. Там трябва да изберете количеството от продукта и да натиснете бутона: "Добави в чантата", което автоматично ще Ви прехвърли във Вашата пазарска чанта. Там може да променяте количеството на продукта, да добавяте нови продукти, както и да премахвате вече избрани продукти. Също така пазарската чанта съдържа информация за единичната цена на всеки продукт, отстъпката, кото сте получили, сумата за доставка (ако не е безплатна) и крайната цена, която трябва да заплатите, след получаването на пратката от куриера. След преглед на сумата и поръчаните продукти изберете от падащия списък адрес, на който да получите пратката и натискате бутона: "ЗАВЪРШИ ПОРЪЧКАТА". С това Вие приключвате поръчката и ще бъдете отведен на страницата с направените от Вас поръчки и ще получите номер на текущата поръчка. В най-кратък срок наш оператор ще се свърже с вас, за да потвърдите, че желаете поръчката и коректността на адреса. С това ние започваме изпълнението и доставката на избраните от Вас продукти.


КАК СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ДОСТАВКАТА?

Доставката се осъществява с куриер за 1 до 3 работни дни за всички населени места от времето на потвърждение на поръчката. Поръчката ви се доставя в дискретна опаковка до адреса, който сте посочили и дори самият куриер не знае какво има в пратката. Гарантираме Ви пълна дискретност! Вяка поръчка над 50 лева (с отстъпките) е с безплатна доставка, а под 50лв цената за доставка е 4.99 лева. Възможно е да се изпълни и експресна доставка, но само на територията на гр. София - цената е 9.99 лева.


КАК СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ПЛАЩАНЕТО?

Плащането се осъществява чрез наложен платеж. След като получите пратка вие плащате на куриера дължимата от вас сума. АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ не се колебайте да ги зададете на наш оператор на телефон: 0887 32 75 73 или използвайте контактната форма!


ОТКАЗ ОТ ПОКУПКА

Можете да върнете закупените стоки до 7 работни дни от получаването им, в случай че не са били употребявани и не е нарушена целостта на опаковката на продуктите. Разходите за транспорт при упражняване на правото за отказ от покупката се поемат от клиента.